Tidlösa accessoarer

silverörhängen

Det är inte helt enkelt att hitta accessoarer som klarar av allt följa de ständigt skiftande trenderna. För mig är ledordet för mina inköp ”stilrent”, då accessoarer av denna typ har en bättre förmåga att kunna rida på samtliga trender.

Hattar

Jag vill inleda med ett varningens finger. Hattar är inte att leka med. Antingen så fungerar de eller så gör de det inte! Därför rekommenderar jag att fundera över ditt hattinköp noga och helst även att du ber en eller ett par vänner med bra koll hjälpa till att avgöra om hatten fungerar för dig eller inte. Förutom den stilmässiga approachen så krävs det även att den sitter rätt på huvudet, och av någon outgrundlig anledning så brukar detta vara väldigt svårt när det kommer till hattar. Hittar du dock en hatt som fungerar är det ett ovärderligt tillskott i din garderob och något du ska vara extremt rädd om. Satsa på en hatt i klassisk utformning som bör klara sig bra i denna ständigt skiftande modevärld. Jag känner att jag gärna tipsar om Marikasmith.se där du kan hitta en unik och tidlös hatt, passande för någon utav våra fyra årstider.

Smycken

Stilrena silversmycken är enligt mig så tidlöst som det blir. Det finns heller ingenting som silver egentligen inte passar till när det kommer till att matcha dina smycken mot resten av din outfit. I mitt tycke är guld, om än fint till vissa kreationer, betydligt vräkigare rent generellt och jag kommer ofta på mig själv att inte direkt lockas av den skönhet som många andra upplever sett till detta exklusiva material. Vitt guld är dock en annan femma, men här kan jag till viss del tycka att det då går minst lika bra med vanligt silver, eller håller ni inte med mig? På Milasilver.se hittar ni massvis med stilrena silversmycken att vältra i. Mycket är i egen design men de har även ett utbud av speciellt utvalda varumärken.

Handväskor

Här har du faktiskt tur. Handväskor har en tendens att klara modeskiftningarna bättre än många andra accessoarer. Såklart handlar det även om vad du valt att lägga dina pengar på, men om jag ska komma med en enda rekommendation så är det att köpa en väska från något utav de klassiska märkena som Gucci, Loius Vuitton eller möjligtvis Chanel. Jag är dock medveten om att du inte klickar hem en sådan väska alltför enkelt, eftersom de helt enkelt är väldigt dyra, men de går faktiskt att hitta undangömda skatter om man är beredd att leta runt lite grann. som ett exempel hittade jag många snygga och billiga Chanel-väskor när jag kikade runt på Allaannonser.nu.